Ιεροκλής Μιχαηλίδης για MeToo: «Έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα που φτάνει και σε ακρότητες»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, ο οποίος μίλησε για τους ρόλους που έχει απορρίψει, τη σάτιρα στην τηλεόραση, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για το MeToo…

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, ο οποίος μίλησε για τους ρόλους που έχει απορρίψει, τη σάτιρα στην τηλεόραση, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για το MeToo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει, με τις δηλώσεις του να αναμένεται να συζητηθούν.

«Έχω πει όχι σε ρόλο 2-3 φορές και το έχω μετανιώσει. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε και καμία βλακεία κάπου – κάπου. Μου έχει συμβεί και το αντίθετο», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Η πρόθεση στην εκπομπή μου είναι να συνεχίσουμε, δεν ξέρω γιατί από το κανάλι το προγραμμάτισαν μέσα στο κατακαλόκαιρο», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με την εκπομπή Grandmother, ενώ πρόσθεσε ότι «Με ενδιαφέρον και όχι σκανδαλοθηρικά, έκανα ερωτήσεις στην εκπομπή μου για τα προσωπικά των καλεσμένων».

«Με τη σάτιρα στην τηλεόραση έχω ένα θέμα. Αρνήθηκα πολλά χρόνια να μεταφέρω στην τηλεόραση τους “Άγαμους θύτες”», σημείωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News