Ρουβάς για Λιγνάδη: «Εγώ τον αγάπησα και ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού και αγάπης. Ό,τι άλλο έχει συμβεί δεν το γνωρίζω»

Τεράστια συζήτηση προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάκης Ρουβάς με τη θέση που πήρε για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι» και πέρα από την πορεία του, τη σύνδεση που έχει με τον κόσμο αλλά και τις γενναίες αποφάσεις που έχει πάρει, ρωτήθηκε για τον γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχε συνεργαστεί και τα όσα είπε έφερνα αντιδράσεις στο Twitter.

Η δύσκολη στιγμή πριν ανέβει στη σκηνή «Μου έρχονται μνήμες από όλη αυτην την πορεία, αλλά δεν μένω εκεί. Τώρα είμαι εδώ μαζί σας και ότι έχει συμβεί στη ζωή μου είναι όμορφο. Έχω περάσει και όμορφες και δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα είμαι εδώ μαζί σας», τόνισε και αναφορικά με το πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τον συναντά στον δρόμο απάντησε: «Με αγάπη, με χαμόγελο. Είμαι τυχερός σε αυτό, νιώθω ότι ο κόσμος είναι δίπλα μου με αγάπη».

«Όποτε είμαι πάνω στη σκηνή αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε εμένα και στον κόσμο είναι πολύ δυνατό. Ποτέ δεν έχει έρθει η στιγμή να πω ότι είμαι κουρασμένος, ή δεν μπορώ, ή δεν μου αρέσει. Πολλές φορές έχω βρεθεί και ψυχολογικά και σωματικά σε δύσκολη φάση ή περίοδο, ή μέρα, αλλά όταν ανέβαινα πάνω στη σκηνή όλα εξαφανίζονταν», τόνισε και αναφέρθηκε σε μία από αυτές τις δύσκολες στιγμές: «Μια φορά ένας συνεργάτης μου είχε πάθει κάτι πολύ άσχημο. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα ζήσει ή θα πεθάνει κι εγώ έπρεπε να βγω στη σκηνή. Ήταν δύσκολη στιγμή εκείνη αλλά θυμάμαι πάλι ότι η ενέργεια του κόσμου με κατέκλυσε και μου έδωσε δύναμη. Έβγαλα όλο το πρόγραμμα και μετά μπήκα πάλι στο άλλο mood».

Δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News