«Μήδεια» της Κυψέλης: Αυτή είναι η 29χρονη που έπαιζε videogame όταν ξεψυχούσε το παιδί της
Μήδεια, δολοφονία, Κυψέλη
Αυτή ειναι η 29χρονη Χριστίνα- Κλαούντια Μανιατάκη η μητέρα του 7χρονου αγοριού που κατηγορείται οτι μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της, το δολοφόνησαν και το τοποθέτησαν σε λάρνακα και στη συνέχεια έβαλαν τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη που ο Πολωνός φονιάς κουβαλούσε μαζί του.
Η 29χρονη «Μήδεια» της Κυψέλης, μετά τη σύλληψη της ομολόγησε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ότι την ώρα που ο αλλοδαπός εραστής της φίμωνε με μονωτική ταινιά και «έπαιρνε» με μαρτυρικό τροπο τη ζωή του άτυχου παιδιού, εκείνη έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυψέλη: Δολοφόνησε το 7χρονο αγοράκι της και για 5 χρόνια το έκρυβε στη βεράντα της!
Και όταν το παιδάκι ξεψύχησε, ο Πολωνός οικοδόμος της είπε «θα το τακτοποιήσω» και το έκανε..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
