Γιάννης Πάριος: Μια βραδιά που η Ελλάδα ερωτεύτηκε ξανά… σπίτι με το Mega!

Γιάννης Πάριος: Μια βραδιά που η Ελλάδα ερωτεύτηκε ξανά… σπίτι με το Mega, συντροφιά με τον Αντώνη Ρέμο και την Πέγκυ Ζήνα

Ο ένας και μοναδικός Γιάννης Πάριος καθήλωσε την Ελλάδα σε μια σπάνια τηλεοπτική βραδιά με συνοδοιπόρους τον Αντώνη Ρέμο και την Πέγκυ Ζήνα στο «Σπίτι με το Mega».

Μια φωνή μαγική. Ένας ερμηνευτής που σε κάνει να ταξιδεύεις και να αφήνεις πίσω σου κάθε μορφής προβλήματα! Ο τραγουδιστής του έρωτα, ο ανεπανάληπτος Γιάννης Πάριος, χάρισε σε όλους τους Έλληνες το πιο συναισθηματικό δώρο που θα μπορούσε να τους προσφέρει, παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου.

Το «Σπίτι με το Mega» που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, δεν ήταν απλά άλλη μια μουσική εκπομπή. Ήταν μια μυσταγωγία αφιερωμένη στον άνθρωπο, την αγάπη και τον έρωτα. Γιατί όσο κι αν περνούν τα χρόνια, φωνή να σε αγγίζει όπως αυτή του Γιάννη Πάριου δεν έχει υπάρξει!

Παρέα με τον ανεπανάληπτο Γιάννη Πάριο δύο… δικά του παιδιά, δύο σπουδαίοι σύγχρονοι καλλιτέχνες που ο ίδιος βοήθησε τα μέγιστα για να ξεκινήσουν την καριέρα τους: Ο Αντώνης Ρέμος και η Πέγκυ Ζήνα.

Ο Γιάννης Πάριος τραγούδησε μαζί τους υπέροχα ντουέτα (και όχι μόνο) σε ερμηνείες που απλά… σε έκαναν να αισθάνεσαι «αιώνιος ερωτευμένος»!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News