Super Bowl: Χάος στο Λος Άντζελες μετά το Super Bowl

Super Bowl, οπαδοί, αστυνομία

Οι οπαδοί των Rams που γλεντούσαν με τη νίκη της Κυριακής (13/2) στο Super Bowl έλαβαν εντολή να απομακρυνθούν από το κέντρο του Λος Άντζελες καθώς οι εορτασμοί πήραν χαοτική τροπή, με βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας κάποιους να δημιουργούν υλικές ζημιές ενώ άλλοι άναψαν πυροτεχνήματα στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου.

Γύρω στις 21:00, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες ανήρτησε στο Twitter ότι είχε εκδώσει εντολή να απομακρυνθούν απο το κέντρο της πόλης καθώς ορισμένοι από τους εορτασμούς ξέφυγαν από τον έλεγχο. Μάλιστα, η αστυνομία ζήτησε από όσους γιόρταζαν, να το έκαναν υπεύθυνα και να μην αφήσουν τις συγκεκριμένες πράξεις να αμαυρώσουν μια μεγάλη νίκη.

Το τμήμα προειδοποίησε ότι όποιος παρακούσει τις εντολές ή να διεξάγει εγκληματικές δραστηριότητες, θα υπόκειται σε σύλληψη. Δεν είναι σαφές πόσα άτομα, αν υπάρχουν, συνελήφθησαν σε σχέση με το χάος μετά τον αγώνα. 

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκετοί άνθρωποι φαίνονται να στέκονται στην κορυφή ενός λεωφορείου και να διασκεδάζουν χωρίς όρια.

Δεκάδες άνθρωποι διακρίνονταν επίσης να μπλοκάρουν οι ίδιοι την κυκλοφορία καθώς τραγουδούσαν, ζητωκραύγαζαν και χόρευαν στη μέση των δρόμων, ενώ ορισμένοι ήταν εκείνοι που πηδούσαν πάνω σε αυτοκίνητα. 

Επιπλέον, σε ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, αρκετοί άνθρωποι φαίνονται να τρέχουν σε ένα κοσμηματοπωλείο που φαινόταν πως το είχαν διαρρήξει καθώς γινόταν ο χαμός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News