Τηλεθέαση Δευτέρας 14/2: Ποιες εκπομπές και ποια κανάλια ευνόησε ο Άγιος Βαλεντίνος;

Τηλεθέαση

Η ημέρα των ερωτευμένων βρήκε αρκετά κανάλια με κέρδη και ανακατατάξεις και εκπλήξεις στις ζώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετές -ενίοτε και μεγάλες- αποκλίσεις ανάμεσα στο τι είδε το δυναμικό και τι το γενικό κοινό.

Έτσι στην prime time τα ριάλιτι αποκαθηλώνονται κόντρα στις δύο μεγάλες σειρές μυθοπλασίας, τον Σασμό και τη Γη της ελιάς που περνάει μπροστά από το Survivor με ποσοστό 22,7% έναντι 20,5% ενώ το MasterChef ίσα που ξεπερνά το 10%.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 ο Σασμός παραμένει σταθερά πρώτος με το Survivor να ακολουθεί και τρίτη τη Γη της ελιάς ενώ το ριάλιτι μαγειρικής έρχεται τέταρτο και καταΐδρωμένο παρότι μπήκαμε στην κυρίως φάση του διαγωνισμού.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το Survivor χάνει πόντους από το σταθερό κοινό των Μελισσών που μπορεί να αποφέρει μικρότερα νούμερα τηλεθέασης όμως είναι πολύ σταθερά ενώ στο κάδρο μπαίνει και η Σκοτεινή Θάλασσα.

Στη late night ζώνη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε πίσω σε ποσοστό έναντι της ξένης σειράς του ΣΚΑΪ, Pose, που εκμεταλλεύεται το καλό lead in του Survivor.

Στην πρωινή ζώνη τώρα, ακλόνητα στην πρώτη θέση παραμένει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη που χτυπούν νούμερα πάνω από 35% σε τέταρτο και πλέον δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται ο Γιώργος Παπαδάκης.

Οι πρωινές εκπομπές της ζώνης 10-1 μοιράστηκαν σχεδόν παρόμοια ποσοστά καθώς λόγω και της επικαιρότητας οι Αταίριαστοι μπήκαν στο κάδρο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πέρασε μπροστά από την εορτάζουσα Ιωάννα Μαλέσκου που παρέμεινε σε μονοψήφια ενώ ένα αξιοσημείωτο ποσοστό έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το ενδιαφέρον ήταν στη μεσημεριανή ζώνη όπου το Ρουκ Ζουκ έχασε μέρος της δύναμής του που πήρε ο Νίκος Μουτσινάς. Με καλεσμένο τον ανατρεπτικό Νίκο Κοκλώνη που σάρωσε το πλατό, το Καλό μεσημεράκι έφτασε στο 22% σε τέταρτο.

Τι είδε το δυναμικό κοινό 18-54 σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης;

Διαβάστε περισσότεραεδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News