Τα καλύτερα των Ράδιο Αρβύλα: Η Louis Vuitton που αυξάνει τις τιμές, ο αρθρογράφος της «Αυγής» και τα...τραγούδια

Ράδιο Αρβύλα, ΑΝΤ1

Οι Ράδιο Αρβύλα, όπως πάντα, μας έκαναν να γελάσουμε με τα βίντεο και τον σχολιασμό τους αλλά και με κάποια νέα απο την επικαιρότητα που μπορεί να μην τα είχαμε προσέξει. Οι ειδήσεις τρέχουν αλλά η παρέα απο την Θεσσαλονίκη μας κάνει, έστω και λίγο, να ξεχνιόμαστε.

Η Louis Vuitton ανεβάζει τις τιμές της 

Όσο απίθανο και αν ακούγεται, η Louis Vuitton θα αυξήσει και άλλο τις τιμές της στην Ελλάδα ώστε να προσεγγίσει και άλλο κόσμο σε κάποια, πιθανή αγορά. Δείτε τις αντιδράσεις των πολιτών…

Ο Παύλος Πολάκης και ο Θανάσης Καρτερός

Πριν κάποιες μέρες, ο κ. Θανάσης Καρτερός έκανε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με διάφορα σχόλια τα οποία προκάλεσαν ντόρο. Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε πως συνυπογράφει κάθε λέξη του Θανάση Καρτερού για όλα όσα είπε.

Η επίθεση του Θανάση Καρτερού

Οι Ράδιο Αρβύλα βρήκαν πως ξεκίνησε αυτή η επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού ο αρθρογράφος της «Αυγής», Θανάσης Καρτερός έγραψε άρθρο που τελείωνε με: «Μητσοτάκη GFY».

Πόσα «γιούπι» λέει το τραγούδι

Και το νούμερο ένα βίντεο της χθεσινής εκπομπής (17/2) των Ράδιο Αρβύλα είναι το παιχνίδι «Δες και βρες». Μια παίκτρια προσπαθούσε να βρει πόσα «Γιούπι» και πόσα «Για» ακούγονται στο ρεφρέν του «Γιούπι Γιάγια». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News