Βαλάντης: «Άδειασε» τον Λάμπρο Κωνσταντάρα εντός κι εκτός Survivor
Βαλάντης, Survivor
Ο Βαλάντης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και φυσικά θέλησε να κάνει εντύπωση φορώντας τα περίεργα αντί-Covid γυαλιά του.
«Αν είχα πει όσα είπε ο Σάκης για τον Λιγνάδη θα ήμουν κρεμασμένος στο Σύνταγμα. Είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι. Δεν επέλεξα να παίξω τον ρόλο του κακού στο Survivor. Ταίριαξε ο ρόλος μετά από κάστινγκ.
Θέλανε πάρα πολύ να φαίνεται η έκρηξή μου. Το ότι χάνεις το δίκιο σου επειδή φωνάζεις δεν το κατάλαβα ποτέ».
Μιλώντας για όσα είπε στην Ευρυδίκη τόνισε ότι ήταν λάθος που της το είπε. «Τι άλλο θέλετε; Της ζήτησα συγγνώμη 3 φορές».
«Η σκηνή που είδατε με τη Μυριέλλα ήταν αποτέλεσμα άλλου πράγματος που της είπα στο αυτί και εκείνη προσπάθησε να με εκθέσει. Και προσπάθησα να την προλάβω για να μην ακουστεί αυτό που της είχα πει» είπε.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αλγκουαθίλ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, είναι υποχρέωση το να προσπαθούμε ως το τελευταίο λεπτό»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΑΕΚ
- Ντάνι Γκαρθία: Επίσημη η μεταγραφή στον Ατρόμητο
- Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου: Ο μύθος του «Ηρακλή τσέπης» άρχισε από τη Σεούλ το 1988
