Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Στους 14 οι αγνοούμενοι – Τρεις Έλληνες ανάμεσά τους

Φωτιά, πλοίο, Κέρκυρα

Άσχημες είναι δυστυχώς οι εξελίξεις από το πλοίο, το οποίο τυλίχτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στις φλόγες ανοιχτά της Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ό συνολικός αριθμός των αγνοούμενων είναι 14, εκ των οποίων οι τρεις είναι Έλληνες.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές οι 278 επιβαίνοντες, ενώ όπως έχει γνωστοποιηθεί δυο άτομα (ένας Τούρκος και ένας Βούλγαρος) βρίσκονται ακόμα πάνω στο πλοίο και έχουν εγκλωβιστεί.

Στο σημείο όπου είναι σε εξέλιξη το συμβάν βρίσκεται ένα πλοίο με πυροσβεστικά οχήματα που κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού στο πλοίο, αλλά και ένα ρυμουλκό που επιχειρεί και αυτό στην κατάσβεση της φωτιάς.

Τι αναφέρει η πλοιοκτήτρια εταιρεία

Ανακοίνωση σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia» κοντά στην Κέρκυρα εξέδωσε η  ιταλική πλοιοκτήτρια εταιρία.

Ώρες μετά την πυρκαγιά η Grimaldi Lines, έκανε γνωστό ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν προβλήματα που να αφορούν διαρροή καυσίμων στην θάλασσα, στα ανοιχτά της Ερεικούσας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News