Oπαδική βία: Ποια μέτρα ανακοινώνει η κυβέρνηση

Οπαδική Βία, Κυβέρνηση, μέτρα

Aποφασισμένη να αντιμετωπίσει την οπαδική βία είναι η κυβέρνηση, η οποία σήμερα το πρωί θα ανακοινώσει πρόσθετες νομοθετικές πρωτοβουλίες για το φαινόμενο αυτό.

Οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11:30 από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«Εάν δεν λύσουμε το θέμα της βίας τώρα, δεν θα το λύσουμε ποτέ», είναι η χαρακτηριστική φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων το τελευταίο διάστημα για να εξεταστούν αναλυτικά όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες.

3+1 επίπεδα

«Πάγια βούληση του Πρωθυπουργού είναι η έμπρακτη συνέχιση της προσπάθειας για ακόμη μεγαλύτερο περιορισμό των περιστατικών βίας», τονίζουν από το Μέγαρο Μαξίμου, «δείχνοντας» προς τις κινήσεις που γίνονται ή θα γίνουν σε 3+1 επίπεδα:

Στην εντατικοποίηση των ελέγχων από την ΕΛ.Α.Σ., πράγμα που γίνεται από την πρώτη στιγμή μετά τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, η Αστυνομία κλείνει παράνομους συνδέσμους φιλάθλων που λειτουργούν σαν εκτροφεία χουλιγκανισμού, βιαιοτήτων και εγκληματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News