Πάτρα: Ο ιατροδικαστής διαψεύδει τα περί εγκληματικής ενέργειας στον θάνατο της Τζωρτζίνας

Διαψεύδει επισήμως ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Καρακούκης, δημοσίευμα που απέδιδε τον θάνατο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, σε εγκληματική ενέργεια

Διαψεύδει επισήμως ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Καρακούκης, αναφορές που απέδιδαν τον θάνατο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, σε εγκληματική ενέργεια.

Η διάψευση ήρθε με επίσημη ανακοίνωση μετά από δημοσίευμα πως η Τζωρτζίνα εισέπνευσε τοξικό αέριο όπως προέκυψε από ιατροδικαστική έρευνα.

Η επίσημη ανακοίνωση του κ. Καρακούκη

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.
Αθήνα 21/2/2022
Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας
Νικόλαος Γ. Καρακούκης
Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ

Από επίσημα χείλη, λοιπόν, τονίζεται πως δεν υπάρχουν τελικά αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων που να δείχνουν ότι το κορίτσι έφυγε από τη ζωή από δολοφονική ενέργεια. Μάλιστα, όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ήρθαν σε μια περίοδο που έχουν γεννηθεί πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση και τα οποία απαιτούν απαντήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News