Ιβάν Σαββίδης: Αν πουλούσε τον ΟΛΘ... - Η στάση Μελισσανίδη και ο άλλος ενδιαφερόμενος

Ιβάν Σαββίδης: Αν πουλούσε τον ΟΛΘ… – Η στάση Μελισσανίδη και ο μεγαλομέτοχος της Ελλάκτωρ Χένρι Χόλτερμαν.

Νέα δημοσιεύματα επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο πώλησης του του ΟΛΘ από τον Ιβάν Σαββίδη. Κάτι που -σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα- είναι πιθανό να έχει σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον ΟΠΑΠ.

Προϋπόθεση πάντα η πρόθεση πώλησης από τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή, στην στήλη Bιg Mouth του powergame.gr διαβάσαμε μεταξύ άλλων για τα τρία project που απασχολούν το αφεντικό της ΑΕΚ. Τα δύο είναι τα θεματικά κανάλια που σχεδιάζει ενώ «το τρίτο που άρχισε να ακούγεται στη (μικρή) πιάτσα, έχει να κάνει με το ενδιαφέρον του Μελισσανίδη, να αγοράσει το ποσοστό του Ιβάν Σαββίδη στον ΟΛΘ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το αφεντικό της ΑΕΚ, είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Σε κάθε περίπτωση, ο «Τίγρης» ψάχνει να επενδύσει…».

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ίδια στήλης δεν είναι ο μόνος που ψάχνεται. Διαβάζουμε: «Σύμφωνα με τα όσα διακινούνται, προς το παρόν, στο παρασκήνιο ενδιαφέρον τόσο για το Πόρτο Καρράς, όσο και για τον ΟΛΘ, δείχνει και ο Ολλανδός μεγαλοεπενδυτής και μεγαλομέτοχος της Ελλάκτωρ Χένρι Χόλτερμαν, υπό την προϋπόθεση ότι θα πουλούσε ο Ιβάν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News