Τα καλύτερα των Ράδιο Αρβύλα: O Tσακατσούκας λέει για το ατύχημα της Μυριέλλας, η διερμηνέας που βήχει και ο αδύναμος κρίκος

Οι Ράδιο Αρβύλα ξεσηκώνουν το κοινό με τα μοναδικά βίντεό τους κάθε βράδυ στις 20:00 στον ΑΝΤ1 και εννοείται μας θυμίζουν τα… καλά της επικαιρότητας.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και οι τιμές της Ελλάδος

Όντως, έχουν αυξηθεί οι τιμές στη χώρα μας και πολλά νοικοκυριά, τα βγάζουν πέρα, δύσκολα. Αλλά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου λέει ότι η Ελλάδα έχει από τις πολύ χαμηλές τιμές ηλεκτρικού ρεύματος.

O Tσακατσούκας και η Μυριέλλα

Κάθε μέρα στο Survivor γίνονται διάφορα σκηνικά, τσακωμοί και ανατροπές. Δεν έχουμε ξεχάσει όμως τον έρωτα του Τσακατσούκα και της Μυριέλλας. O Tσακατσούκας, όμως, έκανε κάποια παραπονάκια λέγοντας για το ατύχημα της Μυριέλλας «ναι μεν, αλλά μεν δεν».

Οι ερωτήσεις στον Αδύναμο κρίκο

Στον Αδύναμο κρίκο λέγονται φοβερές ατάκες απο τους παίκτες και εννοείται πως γίνονται viral. Η σημαντική ερώτηση που έγινε στο παιχνίδι ήταν: Πώς λέγεται η ισχύς μιας μηχανής μετρημένης σε ίππους. Δείτε τι απάντησαν.

Ο «πνιγμός» μιας διερμηνέα

Σίγουρα, δεν θέλουμε να μας τύχει αυτό που έπαθε η διερμηνέας κατά τη διάρκεια των δηλώσεων Δένδια-Σεργκέι. Η διερμηνέας στις κοινές δηλώσεις πνίγεται και βήχει όταν προσπαθούσε να μεταφράσει αυτά που έλεγαν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News