Τηλεθέαση Πέμπτης 24/2: Στην σκιά του πολέμου στην Ουκρανία τα τηλεοπτικά προγράμματα

Η τηλεθέαση της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου

Πολύ διαφορετική ξημέρωσε η Παρασκευή καθώς τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα υποχρεώθηκαν να αναπροσαρμοστούν για να καλύψουν τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Έτσι είδαμε πολλές έκτακτες εκπομπές ενώ στην prime time διατηρήθηκαν κάποια προγράμματα που ξεχώρισαν.

Παρόλα αυτά,  Κοινωνία Ώρα Mega διατήρησε την πρωτιά στην πρωινή ζώνη, ενώ το Πρωινό φαίνεται ότι εμπιστεύτηκε το δυναμικό κοινό για να ενημερωθεί στη ζώνη 10-1.

Οι μεσημεριανές ειδήσεις του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΪ έκοψαν το νήμα στη ζώνη τους ενώ το κοινό έμεινε πιστό στο ραντεβού του με το Ρουκ Ζουκ.

Στην prime time, ο Σασμός πέρασε μπροστά στην ώρα προβολής του αφήνοντας δεύτερο το MasterChef με τη Γη της ελιάς να ακολουθεί κατά πόδας.

Το MasterChef ηττήθηκε κατά κράτος την ώρα προβολής της σειράς για τον Άγιο Παΐσιο που ξεπέρασε το 32% σε τέταρτο και έδωσε πολύ καλό lead in στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που ακολούθησε με τη Ράνια Τζίμα και τη Νίκη Λυμπεράκη.

Πολύ καλό και το ποσοστό της έκτακτης εκπομπής που φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μεγάλος κερδισμένος της μέρας πάντως ήταν το Mega σε μία μέρα με έντονη επικαιρότητα όπου παραδοσιακά ο ΣΚΑΪ είχε τα πρωτεία, με δεύτερη καλύτερη επίδοση στο σύνολο ημέρας αυτή του ΑΝΤ1.

Τι είδε το δυναμικό κοινό 18-54 σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News