Κιμ Καρντάσιαν: Θέλει το διαζύγιο τώρα – Οι αναρτήσεις του Κάνιε Γουεστ της προκαλούν «συναισθηματική δυσφορία»

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να γίνει και επισήμως single το συντομότερο δυνατό. Νέο αίτημα για να τερματίσει τον γάμο της με τον Κάνιε Γουεστ υπέβαλε η διάσημη τηλεπερσόνα ζητώντας να απορριφθούν οι προσπάθειες του Γουεστ να εμποδίσει το αίτημα του διαζυγίου.

Στα έγγραφα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το TMZ, η Κιμ Καρντάσιαν είναι ξεκάθαρη: «Θέλω πολύ να χωρίσω». Λέει στον δικαστή ότι ζήτησε από τον Kanye να κρατήσει μυστικό το διαζύγιό τους, «αλλά δεν το έκανε» και μιλά για το μπαράζ αναρτήσεων του Κάνιε στα social media για τη σχέση τους.

«Από την υποβολή της αίτησης διαζυγίου, ο κ. Γουέστ, με τις πράξεις του, ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται ότι η συζυγική σχέση των μερών έχει τελειώσει», αναφέρουν τα έγγραφα. «Ο κύριος Γουεστ έχει διαδώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ιδιωτικές επικοινωνίες και παραπληροφορήσει σχετικά με προσωπικά οικογενειακά ζητήματα και την από κοινού ανατροφή των παιδιών, το οποίο έχει προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία. Ο τερματισμός της οικογενειακής κατάστασης θα βοηθήσει τον κύριο Γουέστ να αποδεχθεί ότι η οικογενειακή σχέση έχει τελειώσει και προχωρήσει σε έναν καλύτερο δρόμο που θα βοηθήσει στην ειρηνική από κοινού ανατροφή των παιδιών», αναφέρεται, κάτι που επαναλαμβάνει η Καρντάσιαν σε δήλωση της που επισυνάπτεται στην οποία ζητά από τον δικαστή να τερματίσει τον γάμο της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News