Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πότε ρίχνει αυλαία

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πότε ρίχνει αυλαία το Ράδιο Αρβύλα που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Δέκα ημέρες πριν το Πάσχα ρίχνει αυλαία το «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πότε θα ολοκληρωθούν οι εκπομπές της εκπομπής σάτιρας στον ΑΝΤ1. Αναφέροντας στην έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ότι πρόκειται για την 50η εκπομπή υπολόγισε ότι έχουν ακόμα 30 εκπομπές για να κλείσουν τη φετινή σεζόν.

«Η σημερινή είναι η εκπομπή νούμερο 50. Ξέρετε, μας έχουν μείνει περίπου άλλες τριάντα εκπομπές. Κάπου εκεί περίπου γιατί φέτος τελειώνουμε 14 Απριλίου. Αυτά τα πράγματα τα έχουμε πει από την πρώτη μας εβδομάδα, τον Νοέμβριο, από τις πρώτες μας εκπομπές», είπε ο Αντώνης Κανάκης. Επίσης, συνέχισε θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν εξαρχής γνωστό.

«Τα έχουμε πει αυτά τα πράγματα από την πρώτη εβδομάδα τον Νοέμβριο, από τις πρώτες εκπομπές, ότι το καθημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να είναι παραπάνω από 3-4 μήνες στον αέρα. Γιατί μια εκπομπή με αυτές τις ανάγκες παραγωγής και δημιουργικότητας… Οπότε το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα θα είναι και πάνω στα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα, 14 Απριλίου. Θα το γιορτάσουμε πολύ ωραία», είπε ο Αντώνης Κανάκης για το πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News