Cosmote, Vodafone, Nova-Wind: Προσφορές λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι η αιτία των ανακοινώσεων για προσφορές που εξέδωσαν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, Cosmote, Vodafone, Nova-Wind.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι η αιτία των ανακοινώσεων για προσφορές που εξέδωσαν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, Cosmote, Vodafone, Nova-Wind.

Η Cosmote αναφέρει: Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία, λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές κινητής που βρίσκονται στη χώρα, προσφέροντας σε όλους δωρεάν 300 λεπτά ομιλίας, 300 SMS και 1GB για χρήση περιαγωγής. Η προσφορά ενεργοποιήθηκε αυτόματα στις 25/2, με διάρκεια ισχύος επτά ημέρες και οι δικαιούχοι συνδρομητές έχουν ενημερωθεί με SMS.

Επιπλέον, η COSMOTE για να διευκολύνει τους συνδρομητές της στην Ελλάδα, που επικοινώνησαν ή επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ουκρανία, επιστρέφει την αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS μεταξύ των δυο χωρών, που πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 24/2 έως και 2/3.

Συγκεκριμένα: Η αξία των χρεώσιμων διεθνών κλήσεων και των SMS από την Ελλάδα προς την Ουκρανία, καθώς και η αξία των χρεώσιμων κλήσεων παραγωγής, των MB και των SMS από την Ουκρανία προς την Ελλάδα και την Ουκρανία, θα επιστραφεί στον λογαριασμό των συνδρομητών συμβολαίου κινητής, ιδιωτών και επιχειρήσεων, ενώ στους συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους.
στους πελάτες σταθερής, ιδιώτες και επιχειρήσεις, η αξία των χρεώσιμων διεθνών κλήσεων προς την Ουκρανία θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους.

Η ανακοίνωση της Vodafone

H Vodafone αναφέρει στην ανακοίνωσή της: Αυτές είναι λυπηρές στιγμές για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Παρόλο που η Vodafone δεν διαθέτει εργαζομένους στην Ουκρανία, υποστηρίζει ενεργά όλους εκείνους που επηρεάζονται από τον πόλεμο.

Έτσι, με άμεση εφαρμογή και για τις επόμενες πέντε ημέρες όλες οι εταιρείες της Vodafone στην Ευρώπη θα παρέχουν δωρεάν roaming σε όλους τους πελάτες της που παραμένουν στην Ουκρανία. Επιπλέον, ο Όμιλος προσφέρει δωρεάν κλήσεις και γραπτά μηνύματα προς όλα τα δίκτυα κινητής και σταθερής της Ουκρανίας για τους πελάτες και τους ανθρώπους της Vodafone σε Ελλάδα και Ευρώπη που προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία με τις οικογένειες και τους φίλους τους στην Ουκρανία.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί δωρεά, μέσω του Ιδρύματος Vodafone, έως και 500.000 ευρώ από το Ανθρωπιστικό του ταμείο σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) σε Τσεχία, Ρουμανία και Ουγγαρία για την υποστήριξη των προσφύγων που καταφτάνουν από την Ουκρανία. Αυτή η ενέργεια περιλαμβάνει και δωρεά στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) με την οποία η Vodafone έχει από μακρού υφιστάμενη εταιρική σχέση προκειμένου να υποστηρίξει τις δραστηριότητές της στο πεδίο.

Δωρεάν κλήσεις για συνδρομητές Nova και Wind

Τέλος, δωρεάν κλήσεις προς Ουκρανία για τους συνδρομητές Nova και Wind ανακλοίνωσε η εταιρία: Η Nova και η Wind Ελλάς, μέλη της United Group, με αίσθημα αλληλεγγύης και κατανόησης για τις αυξημένες ανάγκες για επικοινωνία, προσφέρουν δωρεάν κλήσεις προς και από την Ουκρανία σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα 25 Φεβρουαρίου στις 16:00 μέχρι και τις 10 Μαρτίου, θα παρέχεται δωρεάν ομιλία σε διεθνείς κλήσεις από την Ελλάδα προς την Ουκρανία σε:

  • πελάτες σταθερής τηλεφωνίας Nova και Wind, ιδιώτες και επιχειρήσεις
  • πελάτες συμβολαίου κινητής Wind, ιδιώτες και επιχειρήσεις
  • κατόχους καρτοκινητής Wind F2G ή κάρτας Q (στους οποίους το κόστος θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους στις 11 Μαρτίου)

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της ανταπόκρισης της United Group για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, και προσφέρεται από τις θυγατρικές στους συνδρομητές τους.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News