Πάτρα: Ο παππούς της μητέρας των τριών παιδιών έπνιξε τη γυναίκα του στην παραλία - Τι λέει ο γιος του και πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ο παππούς των τριών παιδιών έπνιξε τη γυναίκα του στην παραλία – Τι λέει ο γιος του

Ακόμα ένα σοκαριστικό κομμάτι προστέθηκε στο παζλ της υπόθεσης με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έρευνας. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και εν αποστρατεία στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Ρουγκάλας, αποκάλυψε ότι ο παππούς της μητέρας, της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, έπνιξε τη γυναίκα του στην παραλία, πριν από 57 χρόνια.

«Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’65. Ήταν στρατιώτης, πήρε άδεια εξόδου, είχαν ήδη ένα παιδί και την έπνιξε στην πλαζ και το παιδί τους μετά, όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδί, έδωσε το όνομα της μητέρας του στη Ρούλα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά επειδή με ρωτήσατε περί της οικογένειας», ανέφερε. 

Ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, γιος του ανθρώπου που σκότωσε τη σύζυγό του το 1965 και παππούς των τριών παιδιών που «έφυγαν» από τη ζωή, έδωσε τη δική του απάντηση αναφορικά με την αποκάλυψη, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του Star, τονίζοντας πως έχει συμφιλιωθεί με τον πατέρα του και έχει αφήσει τα πάντα στο παρελθόν: “Ήταν δίπλα μου με άλλους τρόπους. Δεν τον αφορά όλο αυτό και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Πείτε μου, πώς θα τον σώσω; Το έχει ακούσει σίγουρα τώρα. Είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει. Εμείς ξέρουμε ότι όλη η οικογένεια ήμαστε δίπλα στα παιδιά ανά πάσα στιγμή και βλέπαμε τι γινόταν. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει την έρευνα της μαζί με τους ιατροδικαστές. Θέλω σεβασμό στη μνήμη των παιδιών και μέχρι εκεί. Δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News