SAG Awards: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί – H στυλιστική αναφορά στον πόλεμο της Ουκρανίας

Τα 28α ετήσια βραβεία Screen Actors Guild πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής με τα αστέρια να λάμπουν στο Barker Hanger στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Με τα βραβεία SAG να δίνουν την ευκαιρία στους κορυφαίους ερμηνευτές της χρονιάς να τιμηθούν από τους συνομηλίκους τους, η τελετή συγκεντρώνει σταρ από όλο τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Τα βραβεία SAG λειτουργούν επίσης ως βασικός σταθμός στην κούρσα για τα Όσκαρ της χρονιάς, παρέχοντας την ευκαιρία τόσο σε ηθοποιούς όσο και σε παραγωγές να αποκτήσουν δυναμική στις κατηγορίες υποκριτικής και στην καλύτερη ταινία, αντίστοιχα. Από τους φετινούς υποψηφίους για το καλύτερο σύνολο στο SAG, τα Belfast, CODA και Don’t Look Up ήταν όλα υποψήφια για καλύτερη ταινία στα Όσκαρ.

Η Έλεν Μίρεν τιμήθηκε με το βραβείο δια βίου επιτεύγματος SAG, το οποίο θα της απονεμηθεί από την Κέιτ Γουίνσλετ. Η Μίρεν έχει λάβει 13 υποψηφιότητες SAG σε όλη την καριέρα της, αναδεικνύοντας νικήτρια πέντε φορές. Δείτε παρακάτω τα looks από το κόκκινο χαλί των SAG Awards.

Ιδιαίτερη σημασία είχε το μαντίλι στην τσέπη του Μάικλ Ντάγκλας με τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας. Ήταν ο δικός του τρόπος να δηλώσει κατά του πολέμου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News