Viral: Το βίντεο της Μαντόνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία με 13 εκατομμύρια views

Viral: Το βίντεο της Μαντόνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Απέσπασε πάνω απο 13 εκατομμύρια views. Και η δημοφιλής τραγουδίστρια, ανήρτησε στο Instagram, ένα βίντεο για τον πόλεμο που δέχεται η Ουκρανία απο την Ρωσία.

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στην Ουκρανία μετά την επίθεση απο την Ρωσία και πολλοί ήταν εκείνοι που στέλνουν την συμπαράστασή τους μέσω των προσωπικών τους μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως πολλοί άλλοι διάσημοι, έτσι και η δημοφιλής τραγουδίστρια, Μαντόνα, ανήρτησε ένα βίντεο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, φτάνοντας πάνω απο 13 εκατομμύρια views, ενώ σε διάστημα λίγων λεπτών, έγινε viral.

Η Μαντόννα, φανερά ενοχλημένη με την απόφαση του Πούτιν να εισβάλλει στην Ουκρανία, ανέφερε τα εξής:

«Η άσκοπη και άπληστη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει! Στείλτε βοήθεια για τους εκατομμύρια πολίτες της Ουκρανίας που οι ζωές τους επηρεάζονται από αυτήν την ΚΡΙΣΗ αυτή τη στιγμή! Ο Πούτιν έχει παραβιάσει κάθε υπάρχουσα συμφωνία για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Πούτιν δεν έχει δικαίωμα να προσπαθήσει να διαγράψει την ύπαρξη της Ουκρανίας. Σε στηρίζουμε Πρόεδρε Ζελένσκι! Προσευχόμαστε για εσάς και τη χώρα σας! Ο Θεός να σας ευλογει όλους! Ας μη νιώθουμε ανήμποροι όταν έρχονται αντιμέτωποι με Γεωπολιτικές Δράσεις αυτού του μεγέθους. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε»

Επιπλέον, έφραψε και τα εξής στα Ουκρανικά: «Δόξα στην Ουκρανία! Δόξα στους ήρωες

Δείτε την ανάρτηση της Μαντόννα:

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News