Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Η Βίκυ φοβόταν για τη ζωή της - Πώς έγινε ο φόνος μέσα στο τσιπουράδικο

Την πυροβόλησε μέσα στο μαγαζί της, μπροστά στις κόρες της, τραυμάτισε το ένα παιδί – Η γυναίκα φοβόταν για τη ζωή της – Το προφίλ του θύτη και οι σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή

Ότι η 41χρονη Βίκυ φοβόταν για τη ζωή της και έλεγε σε στενούς της ανθρώπους ότι μπορεί ακόμα και να την σκοτώσει ο πρώην σύντροφός της, ανέφερε με κλάματα στα μάτια η στενή φίλη και δικηγόρος της ατυχής γυναίκας.

Τα όσα περιγράφει ότι γινόντουσαν όλο αυτό το διάστημα αλλά και όσα λέει ότι έγιναν χθες το βράδυ, στο τσιπουράδικο της οδού Παπάφη στη Θεσσαλονίκη, συγκλονίζουν.

Ο άνδρας φέρεται να εισέβαλε στο κατάστημα έχοντας κρυμμένη την κοντόκαννη καραμπίνα στο μπουφάν του. Προσπέρασε τον κόσμο που καθόταν στα τραπέζια και μόλις βρήκε την κατάλληλη στιγμή, πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τη γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Όπως λέει η φίλη και δικηγόρος της 41χρονης μητέρας τριών παιδιών, η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να απαλλαγεί από τον πυγμάχο που συνεχώς προκαλούσε επεισόδια και προβλήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News