Συντάξεις Απριλίου: Πότε πληρώνει κάθε ταμείο – Οι ημερομηνίες πληρωμής

Από την Τετάρτη 24 Μαρτίου ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Απριλίου ενώ κάθε ταμείο πληρώνει σε άλλη ημερομηνία.

Οι συντάξεις Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν από την Τετάρτη 24 Μαρτίου. Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, θα πληρωθούν τις συντάξεις σε δύο ημέρες, ανάλογα με τον ΑΜΚΑ τους. Φυσικά, κύριες και επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν την ίδια ημέρα.

Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα ναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη αναμένεται να καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News