Δημήτρης Λιγνάδης: «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, είμαι αθώος»

Σε υψηλούς τόνους ξεκίνησε πριν από λίγο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή τριών ανηλίκων ανδρών και ενός ενήλικα.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης τοποθετήθηκε επί των κατηγοριών που αντιμετωπίζει στο ακροατήριο, λέγοντας ότι τις αρνείται όλες στο σύνολό τους και ότι είναι αθώος. «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες» ήταν τα λόγια του σε δικαστές και ενόρκους, ενώ κληθείς από τη πρόεδρο να πει τα στοιχεία του, δήλωσε ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος.

Λίγο νωρίτερα, στο ακροατήριο ο συνήγορός του κατηγορούμενου Αλέξης  Κούγιας, υπέβαλλε αίτημα να αποχωρήσει από την αίθουσα ο Βασίλης Κυπαρισσόπουλος, ο οποίος είχε μηνύσει τον Δημήτρη Λιγναδη αλλά η υπόθεση είχε παραγραφεί. Ο κ. Κυπαρισσόπουλος, βρισκόταν στην αίθουσα ως συνεργάτης της εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής Μαρίας Κουρτέση.

Ο κ. Κούγιας ζήτησε να βρεθεί εκτός αίθουσας το συγκεκριμένο πρόσωπο, διατυπώνοντας την πεποίθηση ότι θα ενημερώνει τους μάρτυρες που βρίσκονται ακριβώς απ’ έξω. Μάλιστα, όπως υποστήριξε από το συγκεκριμένο πρόσωπο ξεκίνησε η «κατασκέυή» της υπόθεσης σε βάρος του εντολέα του. Από την πλευρά της, η πολιτική αγωγή δεν διατύπωσε αντίρρηση στο αίτημα, ενώ ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να αποχωρήσει από την αίθουσα ο κ. Κυπαρισσόπουλος, καθώς, όπως είπε, υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί η κατάθεση του στο μέλλον και δεν επιτρέπεται να έχει παρακολουθήσει τη δίκη στην περίπτωση αυτή. Με απόφασή του το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα να μη βρίσκεται εντός της αίθουσας το συγκεκριμένο πρόσωπο με τον κ. Κούγια μάλιστα να δηλώνει ότι θα ζητήσει να καταθέσει ως μάρτυρας ο κ. Κύπαρισσοπουλος. Η δίκη συνεχίζεται.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News