Μπάτμαν: Τα 8 ενδιαφέροντα πράγματα που δεν ξέραμε για τη νέα ταινία

8 ενδιαφέροντα πράγματα που δεν ξέραμε για τη νέα ταινία του Μπάτμαν

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ο νέος Μπάτμαν στην ταινία του σκηνοθέτη Ματ Ριβς που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 3 Μαρτίου, από την Tanweer. Στο πλευρό του «Μπρους Γουέιν» βλέπουμε ένα πανίσχυρο καστ: την Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Κατγούμαν, τον Κόλιν Φάρελ ως Πιγκουίνο, τον Πολ Ντέινο ως Γρίφο, τον Άντι Σέρκις στον ρόλο του Άλφρεντ, τον Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του υπαστυνόμου Τζέιμς Γκόρντον και τον Τζον Τορτούρο ως αρχιμαφιόζο.

Ο Σκοτεινός Ιππότης στη νέα ταινία The Batman εκτελεί χρέη ντετέκτιβ στα χνάρια ενός νοσηρού κατά συρροή δολοφόνου. Κι ενώ όλα αυτά είναι πράγματα που είναι ήδη γνωστά, πάμε να δούμε 8 ενδιαφέροντα trivia facts που δεν ξέραμε για τον νέο Μπάτμαν. 
 
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον προπονήθηκε για επτά εβδομάδες για τις ανάγκες της ταινίας, ειδικά για τις σκηνές της μάχης στην πλατφόρμα του σιδηροδρομικού σταθμού της Γκόθαμ.
 
Ο Ρομπ Αλόνζο, ο ειδικός στις σκηνές μάχης για την ταινία, ήταν δάσκαλος της Ζόι Κράβις στο taw kwon do. Η ηθοποιός ασχολούνταν με το συγκεκριμένο άθλημα από τα έντεκά της χρόνια.
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News