Πούτιν σε Σολτς: Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο τρίτος γύρος συνομιλιών Ουκρανίας - Ρωσίας
Πάνω από μία ώρα κράτησε η τηλεφωνική επικοινωνία του Γερμανού καγκελάριου με τον Ρώσο πρόεδρο – Ο Σολτς κάλεσε τον Πούτιν να σταματήσει όλες τις εχθροπραξίες.
Την άμεση παύση όλων των εχθροπραξιών στην Ουκρανία ζήτησε ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που κράτησε για πάνω από μια ώρα, ο Σολτς ζήτησε να επιτραπεί η ανθρωπιστική βοήθεια σε εδάφη που ο πόλεμος συνεχίζεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της καγκελαρίας. «Εδώ και μέρες υπάρχουν άσχημες εικόνες και πληροφορίες από την Ουκρανία», επισήμανε ο καγκελάριος και κάλεσε τη ρωσική ηγεσία «να σταματήσει αμέσως όλες τις μάχες και να επιτρέψει την πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας στις επίμαχες περιοχές»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με όποιον τρόπο θέλει, με όποιον παίκτη θέλει
- Final Four: «Αγανάκτηση για όσα συνέβησαν, εισήλθαν φίλαθλοι στο γήπεδο χωρίς έγκυρα εισιτήρια»
- Αρης: Καπνός για Μπάνκι από την Ιταλία
- Μιλουτίνοφ: «Ίδια συνταγή με τον ημιτελικό»
- Σκαριόλο: «Είμαστε σε καλή πνευματική κατάσταση» - Τι είπε για Γκαρούμπα
