Απαγωγή Κυπαρίσση: Ζευγάρι Ελλήνων και φίλος τους πίσω από την απαγωγή

Οι δυο από τους τρεις είναι σεσημασμένοι – Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στα δυτικά προάστια για την ανεύρεση και άλλων συμμετεχόντων στην υπόθεση – Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ ο Θεοδωρικάκος.

Στη ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί τρεις ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος την Παρασκευή το πρωί αφέθηκε ελεύθερο ςέπειτα από 70 μέρες ομηρίας.

Η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξιχνιαστεί. Η Αστυνομία συγκέντρωνε τόσο καιρό στοιχεία που οδήγησαν στην προσαγωγή των τριών βασικών υπόπτων. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, δύο άντρες 41 και 34 ετών και μίας γυναίκας 39 ετών. Οι δύο άντρες μάλιστα είναι σεσημασμένοι.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο ρόλος του καθένα στην υπόθεση, ωστόσο αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στα δυτικά προάστια για την ανεύρεση και άλλων συμμετεχόντων στην υπόθεση.

Η επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη θεοδωρικακού στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέεται με την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο Γιώργος Κυπαρισσης μίλησε στις κάμερες και ευχαρίστησε τους γονείς του δημόσια για τον τρόπο που χειρίστηκαν τις διαπραγματεύσεις.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, οι δράστες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του και του έβαλαν χειροπέδες και μια κουκούλα μεταφέροντας τον σε άγνωστο σημείο. Τον χτύπησαν και τον ξύρισαν. Δεν μπορεί να καταλάβει πόσοι ήταν γιατί δεν τους έβλεπε.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πρωινές ώρες σήμερα 5/3/22 προσήχθησαν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας 41χρονος, 34χρονος και 39χρονη ημεδαποί, οι οποίοι εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News