Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Οι τσακωμοί με τον 61χρονο, οι απειλές και το χρέος των 1.000 ευρώ!

«Δεν τα είχε ανάγκη τα λεφτά» λέει για τον δράστη στο protothema.gr γείτονας του ζευγαριού – Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς πριν το φονικό – Οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένο χρηματικό ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που ανήκε στον ιδιοκτήτη

Το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα εξακολουθεί να συγκλονίζει την μικρή πόλη της Ηλείας, με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν το μέγεθος του αποτρόπαιου εγκλήματος από τον 61χρονο συγχωριανό τους.

Όπως αναφέρουν στο protothema.gr και μένει να αποδειχτεί, ο 60χρονος εξαιτίας του χρέους που δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ είχε έρθει σε ρήξη αρκετές φορές με τον 35χρονο να τον απειλεί ακόμα και για την ζωή του.

Πριν από δέκα μέρες, μάλιστα, ο τσακωμός τους ήταν τόσο άγριος που ο νεαρός άνδρας έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει, όταν ο 61χρονος είπε σε εκείνον και την σύζυγο του να ψάξουν να βρουν άλλο σπίτι, αφού δεν σκόπευε να τους ανανεώσει το συμβόλαιο, που έτσι κι αλλιώς έληγε μέσα στον μήνα. Τότε ο 35χρονος φέρεται να του είπε να φύγει και πως αν επέστρεφε για τον ίδιο λόγο θα γινόταν μεγάλο κακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News