Υπόθεση φρίκης στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα εξέδιδε 12χρονη

Βιασμοί, ψυχολογική κακοποίηση και ξυλοδαρμοί. Παραμέληση και απόγνωση. Απόγνωση και προδοσία. Οι λέξεις είναι φτωχές για να αποδώσουν τον εφιάλτη της άγριας σεξουαλικής κακοποίησης που ζούσε επί δυο ολόκληρα χρόνια ένα κορίτσι μόλις 12 ετών στη Θεσσαλονίκη.

Μια ιστορία φρίκης, που δεν την χωρά ο ανθρώπινος νους, καθώς το ένα από τα πρόσωπα που ευθύνεται για την τραγωδία που βίωσε η ανήλικη, είναι η ίδια η μητέρα της. Εκείνη, σύμφωνα με τα στοιχεία της σχετικής δικογραφίας που αποκαλύπτει το «Θέμα», την εξέδιδε για μικροποσά σε έναν 23χρονο και όταν το παιδί αντιστέκονταν το χτυπούσε, λέγοντάς του «θα πας θέλεις δε θέλεις, ο πόνος θα περάσει». Εκείνη, οδηγούσε την κόρη της στην πόρτα του βιαστή της και όταν η πόρτα έκλεινε η ίδια μαζί με τη μητέρα του νεαρού και τον σύντροφο της τελευταίας, την περίμεναν να βγει από το υπνοδωμάτιο – κολαστήριο, έχοντας στο μεταξύ καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. 

Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2018, μετά την κινητοποίηση συγγενών του κοριτσιού, η οποία και οδήγησε στη σύλληψη των δραστών. Στη συνέχεια, πήρε το δρόμο της ανάκρισης και κατόπιν της εκδίκασής της ενώπιον ποινικού δικαστηρίου. Την περασμένη μάλιστα εβδομάδα, εκδόθηκε και η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης (δεύτερος βαθμός) με την έδρα να καταδικάζει μεν τους τέσσερις κατηγορούμενους για τις αποτρόπαιες πράξεις τους αλλά να τους αναγνωρίζει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση των ποινών που τους είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News