Θρίλερ Πάτρας: Η νέα δραματική σύμπτωση με τον θάνατο της Ίριδας στο κρίσιμο 48ωρο

Θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα: Η νέα δραματική σύμπτωση με τον θάνατο της Ίριδας στο κρίσιμο 48ωρο

Τα νέα στοιχεία και τα ερωτηματικά για χρονικές συγκυρίες, νοσηλείες κι αντιφάσεις μετά τις διαδοχικές συνεντεύξεις συγγενών των τριών κοριτσιών. Η νέα ανάρτηση που προκαλεί κύκλο αποριών.

Νέες περίεργες όσο και δραματικές συμπτώσεις όπως κι επιπλέον  κύκλος ερωτημάτων προκύπτουν από τις  νέες  τηλεοπτικές συνεντεύξεις –κυρίως στο MEGA- της 33χρονης μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε 33 μήνες με αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου. Η μητέρα των παιδιών που αρνείται κάθε συσχετισμό με τον θάνατο των παιδιών κι δηλώνει ότι αναζητά  τα αίτια της τραγωδίας σε ερώτηση αν υπήρχε «διάσταση» με τον σύζυγο της ανέφερε με σαφήνεια ότι  ο σύζυγος της έφυγε από το σπίτι της (λόγω πιθανών προστριβών) «μόνο δύο ημέρες» στην διάρκεια της σχέσης τους.  Όμως στελέχη των αρχών ασφαλείας επεσήμαναν ότι «αυτή η αναφορά της μητέρας των παιδιών δημιουργεί νέες τεράστιες απορίες  για μία ακόμη ύποπτη σύμπτωση. Στο μικροσκόπιο η σχέση με τον σύζυγό της Η σχέση της με  τον σύζυγό της διαρκεί περίπου 10 χρόνια, δηλαδή περίπου 3700 ημέρες.   

Είναι λοιπόν νέα σύμπτωση ότι εντός αυτού του  διημέρου – μέσα σε 3700 ημέρες συμβίωσης –  που έλειπε ο σύζυγος της πέθανε  ένα από τα τρία παιδιά τους(στις 21 Μαρτίου 2021) δηλαδή  η επτά μηνών Ιριδα;» Σημειώνεται ότι σύμφωνα με κατάθεση  συγγενούς της 33χρονης μητέρας που ήταν παρούσα όταν βρέθηκε νεκρή η Ιριδα , εκείνη  ακριβώς ήταν η  ημέρα που έλειπε «λόγω διάστασης» ο σύζυγος της! Κάτι που επιβεβαιώνεται κι  από  άλλα πρόσωπα που γνώριζαν τις σχέσεις του ζευγαριού.

Ο κύκλος των τρομακτικών συμπτώσεων

Τα ερωτηματικά για αυτό τον κύκλο των τρομακτικών συμπτώσεων   αυξάνονται περαιτέρω   αφού όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί  στις 8 Απριλίου 2021 (δηλαδή περίπου 20 ημέρες μετά τον   δυσεξήγητο θάνατο της Ίριδας)  όταν κι υπήρχαν συνεννοήσεις του πατέρα για έκδοση διαζυγίου ,  εισήχθη αιφνιδιαστικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων η εννιάχρονη Τζωρτζίνα με αναφερόμενα συμπτώματα που δεν επιβεβαιώθηκαν από τους γιατρούς.

Κι ακολούθως το άτυχο κοριτσάκι που δεν είχε μέχρι τότε  κανένα πρόβλημα υγείας, υπέστη στις 11 Απριλίου ανακοπή χωρίς αναφερόμενη αιτία κι υπό περίεργες συνθήκες που προβληματίζουν τους ιατρούς.

Μάλιστα ερευνητές της υπόθεσης σημειώνουν ότι όταν συγγενείς των τριών νεκρών παιδιών ρωτήθηκαν για αυτή την καταφυγή σε δικηγόρους για να προωθηθεί η αίτηση του διαζυγίου δεν την αρνήθηκαν αλλά δήλωσαν ότι «δεν θυμούνταν πότε έγινε».

ΚΙ όλα αυτά βεβαίως συνδυάζονται με 20 άλλες περίεργες συγκυρίες και σχετικές υπόνοιες που συνδέονται με τον θάνατο των τριών παιδιών την περίοδο 2019-2022 κι οι οποίες σχετίζονται με επεισόδια υγείας που παρουσίαζαν ενώ δεν ήταν υπό την επιτήρηση ιατρών και νοσηλευτών, τις αρνητικές  εξετάσεις για τα αναφερόμενα προβλήματα, για την απαίτηση παραμονής σε μονόκλινα δωμάτια κλπ.

Επιπλέον τα στελέχη των αρχών ασφαλείας  επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στις αναφορές της 33χρονης για νοσηλείες στα τέλη του 2020 και τις αρχές 2021 – που είχε σε κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών που τις συνέδεσε  -με επίκληση αναφορών ιατρών-«από την πολλή στεναχώρια και επειδή δεν είχα ξεσπάσει από τον θάνατο της Μαλένας».

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News