SD PODCASTS: Συνονιστείτε, έρχεται… φουνταριστή πρεμιέρα!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων εκπομπών των podcast του sportday.gr σε ένα πενθήμερο γεμάτο… πρεμιέρες!

Τα podcast του sportday.gr αποτελούν ένα άκρως ξεχωριστό κομμάτι της διαδικτυακής παρέας που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Εννέα podcast, με θεματική γκάμα που ξεκινά από τις τρεις ομάδες του τέως ΠΟΚ και φτάνει μέχρι τα στάδια του NFL, υπόσχονται να σας κρατούν ξεχωριστή συντροφιά και να εμπλουτίζουν το αθλητικό μενού της καθημερινότητας σας. Ας σας τα συστήσουμε λοιπόν…

ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ: Εδώ οι συστάσεις… περιττεύουν! Γιώργος Θαναηλάκης – Μηνάς Τσαμόπουλος! Το πιο πετυχημένο δίδυμο στην ιστορία του ελληνικού αθλητικού ραδιοφώνου (και όχι μόνο) έρχεται στον «αέρα» του sportday.gr και απλά… τα σπάει. Πρεμιέρα: Σήμερα στις 13.30 το μεσημέρι!

ΧΑΛΑΝΤ Ή ΧΟΛΑΝΤ: Άμα βγάλετε άκρη, ελάτε να μας πείτε! Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας εμφανίζονται καθημερινά ως… καμικάζι κατά τη διάρκεια της ημέρας και σχολιάζουν στο sportday.gr όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας. Πρεμιέρα: Δευτέρα 12 Ιουλίου, στις 17.30 το απόγευμα.

RED MACHINE: Ένα podcast αφιερωμένο στους φίλους του Ολυμπιακού. Αλέξανδρος Σόμογλου και Νίκος Ζέρβας αναλύουν κάθε εβδομάδα κάθε πτυχή της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας. Πρεμιέρα: Σήμερα στις 17.30 το απόγευμα!

GLORY DAYS: Το στέκι των φίλων του Παναθηναϊκού. Σωτήρης Μυκονίου και Μαρίνος Πρίντεζης συζητούν τα πάντα σε… πράσινο φόντο για το «τριφύλλι» και τον «Εξάστερο». Πρεμιέρα: Παρασκευή 9 Ιουλίου, στις 13.30 το μεσημέρι!

YELLOW EMPIRE: Το σπίτι κάθε φίλου της ΑΕΚ. Σταύρος Καζαντζόγλου και Θάνος Τσίμπος έρχονται με «κιτρινόμαυρες» αποκαλύψεις και συζητήσεις για την αγαπημένη σας «Ένωση». Πρεμιέρα: Δευτέρα 12 Ιουλίου, στις 13.30 το μεσημέρι!

COCKPIT: Είστε έτοιμοι για ένα podcast που θα τρέχει… με χίλια; Κώστας Ψάρρας και Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος έρχονται με… πατημένο το γκάζι και αναλύουν όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κόσμο της Formula 1. Πρεμιέρα: Παρασκευή 9 Ιουλίου, στις 17.30 το απόγευμα!

SUPERGIRL: Κάθε Σάββατο ετοιμαστείτε να ταξιδεύετε στον κόσμο των… υπέρ ηρώων. Η Κωνσταντίνα Θεοδώρου σας προσκαλεί να την ακολουθήσετε σε ένα podcast ανατροπών γιατί η γυναικεία ματιά στο ποδόσφαιρο είναι πάντα… ανατρεπτική. Πρεμιέρα: Σάββατο 10 Ιουλίου στις 11.30 το πρωί.

SPORT DEBATES: Εδώ ετοιμαστείτε για… άγριους καβγάδες. Το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο Δημήτρη Ζαχάρη – Σπύρου Νάσιου, έρχεται και συζητά μαζί σας για όλες τις «αιώνιες» κόντρες του αθλητισμού. Πρεμιέρα: Κυριακή 11 Ιουλίου στις 11.30 το πρωί.

TOUCHDOWN: Το γνωρίζατε ότι το NFL έχει αρχίσει να αποκτά φανατικούς οπαδούς και στη χώρα μας; Ο Θεολόγος Αλεξανδράτος και ο Γιάννης Κριτσωτάκης όχι μόνο το γνωρίζουν, αλλά έρχονται στο sportday.gr να σας χαρίσουν ένα συναρπαστικό… touchdown. Πρεμιέρα: Τρίτη 13 Ιουλίου στις 17.30 το απόγευμα.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Το sportday.gr ακόμη μπουσουλάει! Μόλις αρχίσει να περπατάει, οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν να εμφανίζονται μπροστά σας. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι. Στις 13.30 έρχονται οι Φουνταριστοί και… κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων στα podcast του sportday.gr!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News