Ανδραβίδα: Σήμερα απολογείται ο αδίστακτος δολοφόνος για το τετραπλό έγκλημα

Την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας θα περάσει σε λίγες ώρες, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που έλαβε χθες, ο κατηγορούμενος για την 4απλη δολοφονία της οικογένειας Κλότσι στην Ανδραβίδα.

Μέχρι αυτή την στιγμή πληροφορίες θέλουν τον 61χρονο να έχει περιγράψει στις Αρχές τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τόσο τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι όσο και την 37χρονη σύζυγο του Μαρία, ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με τα δυο παιδιά τους 2,5 και 1,5 ετών αποφεύγει να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση, κάτι που μπορεί να κάνει και στην σημερινή του απολογία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σπύρο Ανδριόπουλο, ο 61χρονος πέρα από τους δυο γονείς δεν θυμάται τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τις δυο παιδικές ψυχές, λες και η μνήμη του έχει διαγράψει κάποια κομμάτια του φονικού.

Γι αυτό δεν αποκλείεται, αν στην απολογία του αποφύγει να αναφερθεί στον θάνατο των δυο παιδιών, να ζητηθεί αναπαράσταση του εγκλήματος και μάλιστα στο χώρο που τέλεσε τις φρικαλέες πράξεις του.

Από την άλλη οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται ιδιαίτερα μετά και την ανεύρεση του όπλου των 9mm που χρησιμοποιήθηκε από τον 61χρονο και βρέθηκε σε πολυκατοικία που φαίνεται να φιλοξενήθηκε στην Πάτρα το βράδυ του μακελειού.

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει το Σάββατο σε ρεπορτάζ του το protothema.gr υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν συγκεκριμένο άτομο να βοήθησε τον 61χρονο όχι στο φονικό αλλά στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύλληψη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News