Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Διακοπή κυκλοφορίας στην Πάρνηθα
Ξεκίνησε την επέλασή της η κακοκαιρία Φίλιππος.
Ειδικότερα η νέα κακοκαιρία ξεκίνησε από τα βόρεια της χώρας αλλά έχει κάνει την εμφάνισή της και στην Αττική καθώς χιονίζει στην Πάρνηθα.
Αποτέλεσμα είναι η τροχαία λίγο μετά τις 7 το πρωί σήμερα Τετάρτη, να ανακοινώσει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Να σημειωθεί ότι γενικά άστατος θα παρουσιαστεί σήμερα ο καιρός Τετάρτη σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η κακοκαιρία με το όνομα «Φίλιππος» θα έχει κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, τον κατά τόπους ισχυρό παγετό και τις κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα διατηρηθεί μέχρι την Κυριακή (13-03-2022).
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Καιρός: Κακοκαιρία «Φίλιππος» με χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Έρχεται ο «Φίλιππος»
ΠΗΓΗ: In.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
