Κάτια Ταραμπάνκο: Τα ζώδια και... ο Ολυμπιακός!

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα ζώδια και… ο Ολυμπιακός! Η εξομολόγηση που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor και η αναφορά στον Ολυμπιακό.

Το μοντέλο, Κάτια Ταραμπάνκο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με δάκρυα στα μάτια έκανε μια εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια στην Ουκρανία και την οικογένειά της.

Η Ταραμπάνκο έφυγε από την Ουκρανία για να έρθει στην Ελλάδα και μάλιστα ανέφερε ότι μαζεύει λεφτά για την μητέρα της η οποία έχει περάσει πολύ δύσκολα. 

Όταν ρωτήθηκε για τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα και για την Ουκρανία, ανέφερε πως το ζώδιό της ήταν… Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα είπε:

«Θυμάμαι με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε κατεβάσει στη γειτονιά να με συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Έμαθα ελληνικά από τα παιδιά εκεί. Θυμάμαι να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός. Προτιμώ να πάω διακοπές με τη μάνα μου, παρά με οποιαδήποτε φίλη μου. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω, ήρθε εδώ όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για δυο χρόνια έμενα με τον μπαμπά στην Ουκρανία και τα έχτισε όλα μόνη της με μια ραπτομηχανή».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News