Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας βίαζε τις ανήλικες φίλες των παιδιών του

Ένας πατέρας που φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τέσσερα ανήλικα κορίτσια που ήταν φίλες των παιδιών του θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes, o άνδρας κατηγορείται για βιασμό, τετελεσμένο και σε απόπειρα, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, η ποινική δίωξη κινήθηκε με την έγκληση που υπέβαλε μητέρα ανήλικης στην αστυνομία, τον Σεπτέμβριο του 2020. Με την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, ασκήθηκε ποινική δίωξη ενώ ο κατηγορούμενος, μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Από τον Οκτώβριο του 2021 κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Όπως γίνεται γνωστό ο πατέρας που έμενε με την οικογένεια του σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, είχε μία ανήλικη κόρη με την οποία τα κρία κορίτσια (γεννημένα το 2010 και το 2009 που επισκέπτονται το σπίτι του από το 2015 έως το 2019 είχαν φιλικές σχέσεις μαζί της, ενώ το τέταρτο κορίτσι (γεννημένο το 2006) ήταν φίλη του ενός γιού του και συμμαθήτρια του άλλου γιού του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News