Κυριάκος Μητσοτάκης: Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το απόγευμα θα μιλήσει για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια.

Μήνυμα προς τους πολίτες θα απευθύνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις επόμενες ώρες προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης που αφορούν στο πακέτο στήριξης των πολιτών απέναντι στο κύμα ακρίβειας.

Οι ανακοινώσεις είχαν προγραμματιστεί να γίνονταν σήμερα ή αύριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή νοσεί από κορωνοϊό, θα απευθύνει το μήνυμά του προς τους πολίτες από το σπίτι του όπου και βρίσκεται σε απομόνωση παρουσιάζοντας το περίγραμμα των μέτρων περίπου στις 18:30.

Αύριο, από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριών οι αρμόδιοι υπουργοί θα εξειδικεύσουν τα μέτρα.  Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους Υπουργούς: Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ανέφερε πως η στήριξη των πολιτών για τα καύσιμα θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News