Πάτρα: Οργή και θυμός από τον πατέρα των τριών κοριτσιών – Η στήριξη στην εν διαστάσει σύζυγό του
Πρωταγωνιστές στην υπόθεση είναι φυσικά και οι γονείς, οι οποίοι θέλουν και εκείνοι -σύμφωνα με τα λεγόμενα τους- να μάθουν τα αίτια του θανάτου των παιδιών τους, υποστηρίζοντας με θέρμη την έρευνα που διεξάγεται.
Η μητέρα των κοριτσιών που πέθαναν Ρούλα Πισπιρρίγγου είναι πιο εύκολη στην επικοινωνία με τους δημοσιογράφους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που από μόνη της θέλησε να δώσει εξηγήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πάτρα: Οι ημερομηνίες κλειδιά στην υγεία της Τζωρτζίνας – Το μυστήριο της συναυλίας και το ξέσπασμα κατά Κατερινόπουλου
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πάτρα: Το σπάνιο σύνδρομο, οι σπασμοί και οι ενδείξεις ασφυξίας – Ο «γρίφος» με τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών
Το ξέσπασμα του Μάνου Δασκαλάκη
Αντίθετα ο πατέρας των παιδιών δεν μιλάει εύκολα και σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και καιρό νιώθει οργή και θυμό για τα όσα ακούγονται για το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.
Σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, που αποτελεί… ένα ξέσπασμα για όλα όσα βιώνει.
Μέσα όμως από αυτήν καταδεικνύεται η «δική του αλήθεια», όπως και η στάση του απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία και στηρίζει.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
