Survivor: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο και το Twitter έχασε τη «βασίλισσά» του

Μπορεί να είχε επιστρέψει στο Survivor για να κλείσει έναν κύκλο που άνοιξε την περασμένη χρονιά, αλλά τελικά η Κάτια Ταραμπάνκο δεν κατάφερε να φθάσει στον τελικό.
Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε αντιμέτωπω με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τη Τζο Μαριδάκη και τον Σπύρο Μαρτίκα και αποχώρησε από το reality. Η Κάτια ταραμάνκο αποχώρησε μάλιστα από το Survivor επιβεβαιώνοντας όλα τα spoilers και κάνοντας το Twitter να λυπηθεί που έχασε τη «βασίλισσά» του.
Συγκεκριμένα, στο αγώνισμα ασυλίας την Κυριακή, οι Μαχητές ήταν αυτοί που δέχθηκαν την ήττα και ψήφισαν ως πρώτο υποψήφιο για πολλοστή φορά τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος δεν πείθει αγωνιστικά αλλά καταφέρνει να γίνεται το επίκεντρο του παιχνιδιού.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι 10 κοινές εμφανίσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο έρωτας και η στήριξή του στο Survivor
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Survivor – Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή με τον παίκτη που αποχωρεί
Τη Δευτέρα, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που γεύτηκαν την ήττα αυτήν τη φορά κι από τη ψηφοφορία αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, κατέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη ενώ αντίστοιχα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου την Κάτια Ταραμπάνκο.
Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε σύντομα από τον Άγιο Δομίνικο, ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα
- Φορτούνης: Σκόραρε στο 90+7' και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από 3 μήνες
- ΑΕΛ: Πέθανε οπαδός της ομάδας, την ημέρα της ανόδου