Κάτια Ταραμπάνκο: Η «αθόρυβη» επιστροφή της στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα επέστρεψε μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο. Η «βασίλισσα» όπως την έχει ονομάσει το Twitter δεν τα κατάφερε να παραμείνει στο reality επιβίωσης και αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε μια αθόρυβη επιστροφή το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια που συμμετείχε για δεύτερη φορά στο Survivor -και με μια διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή- αποχώρησε από το Survivor και πλέον βρίσκεται στην Αθήνα.

Την Παρασκευή μάλιστα, μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε και για τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 8 μήνες. «Μου έλειπε και ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής μου. Αυτός είναι ο Θοδωρής και είμαστε μαζί 8 μήνες.

Ήθελα να το προστατεύσω από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί οι προηγούμενες σχέσεις βγήκαν η μία μετά την άλλη. Οπότε ήθελα να βάλω ένα χειρόφρενο σε όλο αυτό. Οπότε μέχρι να δω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι με την Κάτια και όχι με την Tαραμπάνκο το κράτησε off», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News