Βίντεο: Σοκαριστικό ατύχημα σε γυμναστήριο - Δέχτηκε στο κεφάλι βαράκι 20 κιλών

Σοκαριστικό είναι το ατύχημα που είχε ένας νεαρός άντρας την ώρα που γυμνάζονταν, καθώς έπεσε στο κεφάλι του αλτήρας βάρους 20 κιλών.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε γυμναστήριο της Αυστραλίας τον Οκτώβριο του 2020, με την υπόθεση ωστόσο να οδηγείται τώρα στα δικαστήρια.

Σοκαριστικό είναι το ατύχημα που είχε ένας νεαρός άντρας την ώρα που γυμνάζονταν, καθώς έπεσε στο κεφάλι του αλτήρας βάρους 20 κιλών. Πιο αναλυτικά, την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στον πάγκο, ένας άλλος άντρας, 33 ετών, που γυμνάζονταν πέρασε από πάνω του κρατώντας ένα βαράκι.

Από ότι φαίνεται, ο δεύτερος έχασε την ισορροπία του και ο αλτήρας κατέληξε στο κεφάλι του άντρα στον πάγκο, με τον ίδιο να πέφτει κάτω. Ωστόσο και ο «θύτης» βρέθηκε στο έδαφο πιάνοντας τον αστράγαλό του καθώς ένα τράβηγμα που ένιωσε ήταν εκεινο που οδήγησε στο ατύχημα.

Ο τραυματίας υπέστη κάταγμα στο κρανίο, σχίσιμο στο φρύδι, αλλά και μώλωπες στο πρόσωπό του, με το δικαστήριο να επιβάλει στον 33χρονο επέβαλλε ποινή φυλάκισης 19 μηνών. Εκείνος από την πλευρά του δηλώνει ότι επρόκειτο για ατύχημα. «Το θύμα ήταν ευάλωτο καθώς ήταν ξαπλωμένο ανάσκελα και είχε βάρη στα χέρια του, δεν μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό του – δεν είχε επίσης κανένα λόγο να πιστεύει ότι θα του επιτεθείς όπως έκανες» δήλωσε.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News