Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο και η μητέρα πήγαινε για μπάνιο»

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα, όσο οι αρχές ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης και προσπαθούν να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου. Αίσθηση προκαλούν οι αναφορές από πρόσωπα που φέρονται να είχαν επαφές με την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, σχετικά με την συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, ακόμη και την περίοδο που ένα από τα κορίτσια της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 προβλήθηκε η ανατριχιαστική μαρτυρία μιας γυναίκας που εμφανίστηκε ως νοσηλεύτρια και ισχυρίστηκε πως το διάστημα που η μεγάλη κόρη της, Τζωρτζίνα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, η μητέρα της εμφανιζόταν στο θεραπευτήριο φορώντας μαγιό και λέγοντας στις νοσηλεύτριες πως το απόγευμα δεν θα βρισκόταν κοντά στο παιδί της, επειδή θα πήγαινε για μπάνιο στην θάλασσα. Στην εκπομπή μίλησαν δημοσιογράφοι από την Πάτρα και ανταποκριτές, κάνοντας λόγο για έκδοση τουλάχιστον ενός εντάλματος σύλληψης ή προσαγωγής, ίσως και εντός της ημέρας, για την πολύκροτη υπόθεση που απασχολεί όλη την Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, για γονείς  στις ΗΠΑ, που προκαλούσαν ασφυξία στα παιδιά τους και ύστερα τα μετέφεραν στο νοσοκομείο, με βαριές συνέπειες από τις πράξεις των γονιών τους, ωστόσο ισχυρίζονταν ότι δεν γνώριζαν πως και γιατί τα παιδιά εμφάνιζαν συμπτώματα ασφυξίας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News