Ολυμπία Κρασαγάκη: Φωτογραφίζοντας τον άνετο Στέφανο Τσιτσιπά και την όμορφη Ιωάννα Παλιοσπύρου

Αποκαλυπτική ήταν η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, αναφερόμενη σε άτομα που έχει φωτογραφίσει, όπως ο Τσιτσιπάς και η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Αποκαλυπτική ήταν η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, αναφερόμενη σε άτομα που έχει φωτογραφίσει.

Ένας από αυτούς ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος την εντυπωσιάσε με την ευγένεια αλλά και τον επαγγελματισμό του, όπως και η Άντζελα Γκερέκου. Ωστόσο, ιδιαίτερη ήταν η αναφορά της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εξέπληξε ευχάριστα. Καταρχήν είναι ένα νέο παιδί, πάρα πολύ ευγενικός, επαγγελματίας. Είναι πολύ άνετος γιατί και ο ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία. Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος»

Όπως αποκάλυψε η Ολυμπία Κρασαγάκη, έχει φωτογραφίσει την Ιωάννα δίχως την μάσκα της και πρόκειται για μία πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία αποτελεί την απόδειξη πως όταν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά!

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Για εμένα είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News