Mad Clip: Ο τελευταίος του δίσκος κυκλοφορεί στις 29 Απριλίου

Έξι μήνες σχεδόν, μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που είχε ο Mad Clip κυκλοφορεί ο νέος του δίσκος, με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty».

Ο τράπερ έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο τον Σεπτέμβριο, οδηγώντας την Porsche του και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο, καθώς επρόκειτο για ένα νέο και πολύ αγαπητό παιδί.

Ο καλλιτέχνης εξακολουθεί να ζει μέσα από τη μουσική του και οι αγαπημένοι του άνθρωποι, φρόντισαν να τιμήσουν τη μνήμη του, κυκλοφορώντας τον νέο του δίσκο, με κομμάτια που είχε προλάβει να ολοκληρώσει πριν χαθεί τόσο άδικα.

Ο τίτλος του άλμπουμ του είναι και η φράση, από την οποία εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό του όνομα, χρησιμοποιώντας τα αρχικά των λέξεων.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Capital Music στις 29 Απριλίου. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Skive, καθώς μόνο σε εκείνον εμπιστευόταν τους ήχους του ο Mad Clip, όσο βρισκόταν εν ζωή.

Η 29η Απριλίου είναι η μέρα του, ενώ όσοι τραγουδιστές είναι να βγάλουν τραγούδι εκείνη την ημέρα, τους ζητήθηκε να το καθυστερήσουν λόγω του Mad Clip. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News