Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Γιατί δεν μπορείτε να το εκδώσετε

Όπως φαίνεται, το πρόβλημα είναι γενικό στην ιστοσελίδα gov.gr και σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις εκδίδεται πιστοποιητικό και για τις 3 δόσεις του εμβολίου, ανεξαρτήτως του είδους (Pfizer, Moderna κ.α.) που επέλεξε ο κάθε πολίτης.

Πολλοί πολίτες έχουν ολοκληρώσει την 3η δόση του εμβολιασμού τους, ωστόσο ένα πρόβλημα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, δεν καθιστά εφικτό για όλους να εκδώσουν το πιστοποιητικό τους.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αρκετά παράπονα για πρόβλημα έκδοσης πιστοποιητικού εμβολιασμού μετά την τρίτη δόση. Τα τηλεφωνήματα στο κέντρο του ΕΟΔΥ και στο 1135 είναι αμέτρητα, με μεγάλη μερίδα κόσμου να εκφράζει το ίδιο πρόβλημα, ήτοι ότι η εφαρμογή δεν γράφει πως έχουν πραγματοποιηθεί οι τρεις δόσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 1 (μία) ημέρα από το εμβόλιο, ο κάθε πολίτης μπορεί να εκδόσει το πιστοποιητικό του, ενώ μάλιστα δέχεται και μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, ότι έχει ολοκληρώσει επτυχώς τον εμβολιασμό του.

Όπως φαίνεται, το πρόβλημα είναι γενικό στην ιστοσελίδα gov.gr και σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις εκδίδεται πιστοποιητικό και για τις 3 δόσεις του εμβολίου, ανεξαρτήτως του είδους (Pfizer, Moderna κ.α.) που επέλεξε ο κάθε πολίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΟΔΥ, το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και αναμένεται να επιλυθεί άμεσα τις επόμενες ημερές.

Φυσικά, το κοινό μπορεί να στείλει μήνυμα στο gov.gr για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίζει. Επιλέγοντας το κουμπί «Επικοινωνία» οδηγείται σε μία φόρμα όπου συμπληρώνει ο κάθε πολίτης τα στοιχεία του και το αιτημά του και στη συνέχεια λαμβάνει ένα email από την ιστοσελίδα του Υπουργείου αναφορικά με την εξέλιξη του αιτήματός του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News