Πόλεμος στην Ουκρανία: Συμπτώματα δηλητηρίασης ο διαπραγματευτής Ρομάν Αμπράμοβιτς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συμπτώματα δηλητηρίασης από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και μερικούς Ουκρανούς που διαπραγματεύονται με τη Ρωσία κατάπαυση πυρός

Δημοσίευμα της «Wall Street Journal» ισχυρίζεται πως ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, Ρομάν Αμπράμοβιτς και κάποιοι Ουκρανοί που διαπραγματεύονται με τη Ρωσία για την κατάπαυση πυρών στην Ουκρανία, εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης.

Τόσο ο Αμπράμοβιτς, όσο και οι διαπραγματευτές εμφάνισαν αυτά τα συμπτώματα ύστερα από την συνάντηση που είχαν στο Κίεβο, με δυτικούς ειδικούς να εξετάζουν εάν τα συμπτώματα προκλήθηκαν από χημικό ή βιολογικό παράγοντα, ή μήπως ήταν κάποια επίθεση με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Τα συμπτώματα που εμφάνισαν είχαν, κόκκινα μάτια, συνεχές και επώδυνο δάκρυ, όσο και ξεφλούδισμα του δέρματος στο πρόσωπο και στα χέρια, όπως έκαναν γνωστό μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν μαζί τους.

Οι «άρρωστοι» φαίνεται πως κατηγόρησαν τη Μόσχα καθώς όπως τόνιζαν, στόχος τους ήταν να σαμποτάρουν τις συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου, χωρίς όμως να είναι τίποτα σίγουρο, ακόμα και το ποιον, απ’ όλους, έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News