Τηλεθέαση Δευτέρας 4/4: Η πρωτιά Κουτσελίνη, Στεφανίδου, τα 30άρια του Live News κόντρα στο «Καλό μεσημεράκι», η πτώση του Survivor

Η εβδομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς ο παράγοντας επικαιρότητα εξακολουθεί να υφίσταται και να επηρεάζει τα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι είδαμε στην πολύ πρωινή ζώνη την πίτα να μοιράζεται με μεγαλύτερη ισομέρεια καθώς η Κοινωνία Ώρα Μega έχασε μέρος από τα πολύ μεγάλα ποσοστά της που πήγαν στον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 
Στη ζώνη 10-1 το Πρωινό έφερε ποσοστό που θεωρείται season’s best για την εκπομπή καλύπτοντας το θέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ ευνοημένη ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου που προσαρμόστηκε στην επικαιρότητα. Αντίθετα, ο κόσμος γύρισε την πλάτη στις άλλες πρωινές εκπομπές που είτε δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το θέμα είτε έδωσαν έμφαση στην ψυχαγωγία.

Μεγάλη κερδισμένη  Ζήνα Κουτσελίνη που το ποσοστό της ξεπέρασε και πάλι το 30% φτάνοντας σε τέταρτο το 39% στο κοινό 18-54 αλλά και η Τατιάνα Στεφανίδου που πέρασε το Rouk Zouk και ήταν πρώτη στη ζώνη της.

Η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά σε νέα ζώνη ώρας δεν τον ευνόησε καθόλου αφού είχε να ανταγωνιστεί το 30% του Νίκου Ευαγγελάτου (που άγγιξε το 38% σε τέταρτο), το Shopping Star και τον Ήλιο που πήραν καλύτερο ποσοστό από το δικό του.

Όσο για την prime time, η πτώση του Survivor είναι εμφανής καθώς το ριάλιτι επιβίωσης είχε να ανταγωνιστεί Σασμό και Γη της ελιάς ( η οποία πέρασε πρώτη με 27,1% στο γενικό κοινό) και ήρθε τρίτο με το MasterChef στην τέταρτη θέση και σε απόσταση αναπνοής.

Τι είδε αναλυτικά το δυναμικό κοινό 18-54 σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης;

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News