Αγγελική Νικολούλη: «Από το “Τούνελ” θα φύγω με το κεφάλι ψηλά μόνο όταν...»

Αγγελική Νικολούλη: «Από το “Τούνελ” θα φύγω με το κεφάλι ψηλά μόνο όταν αντιληφθώ την κόπωση των τηλεθεατών και τη δική μου»

Στο περιοδικό Υοu μίλησε η Αγγελική Νικολούλη μετά τη μεγάλη επιτυχία με το 61% που έκανε η εκπομπή της την περασμένη Παρασκευή.

«Δεν μπορώ να ησυχάσω αν δεν βρω την αλήθεια» δήλωσε.

«Φροντίζω πλέον να μην δημιουργώ πρόβλημα στις Αρχές με την έρευνά μου. Το αντίθετο. Θέλω να βοηθήσω με τον τρόπο μου» ανέφερε.

«Σαφέστατα και είχα προτάσεις για κάτι διαφορετικό όλα αυτά τα χρόνια αλλά τις αρνήθηκα. Νιώθω ταγμένη στην έρευνα και στο να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ την κοινωνία.

Από το “Τούνελ” θα φύγω με το κεφάλι ψηλά μόνο όταν αντιληφθώ την κόπωση των τηλεθεατών και τη δική μου» είπε ακόμα.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη σημασία της τηλεθέασης τόνισε:

«Όταν έχεις να κάνεις με ψυχές των ανθρώπων τα νούμερα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Φέτος παρότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά για όλα τα κανάλια, το Τούνελ είναι ανάμεσα στις πρώτες εκπομπές. Σίγουρα η τηλεθέαση αφορά όλους όσοι βρισκόμαστε στην τηλεόραση. Αυτή φέρνει τη διαφήμιση και ενισχύει τη διάρκεια ζωής κάθε εκπομπής.

Φοβήθηκε ποτέ;

«Έχω δεχτεί απειλές και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά. Εάν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, όμως συνεχίζω».

Πηγή: znews.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News