Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το reality επιβίωσης

Oι τρεις παίκτες του Survivor που βρίσκονταν στον τάκο αυτήν την εβδομάδα ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.
Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τις δύο ομάδες να μάχονται με τους Μαχητές να καταλήγουν ηττημένοι.
Έτσι, οι Μπλε ψήφισαν -σχεδόν ομόφωνα- ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο συμβούλιο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Survivor: Αποχώρησε από το συμβούλιο ο Τάκης – Χαμός με την «έπαρση» του Εμμανουήλ – Ποιοι βγήκαν στον «τάκο»
Στη συνέχεια, στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, ψήφισαν τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έχει πέσει αρκετά αγωνιστικά.
Τον επόμενο παίκτη που συμπλήρωσε την τριάδα που μπαίνει στην ψηφοφορία για αποχώρηση από το Survivor ανέδειξε η Σοφιάννα Αβραμάκη.
Με το δικαίωμα που της δίνει η ατομική ασυλία υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ετήσιο συνέδριο UEFA: Τιμητική πρόσκληση του Τσέφεριν στον Μαρινάκη! - Μόνο ο Ολυμπιακός και άλλα δύο κλαμπ
- Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
- Μιχάλης Μπούσης: Δεν ξέχασε τον Δέλλα - Η συγκινητική αφιέρωση
- Καλαμάτα-Κηφισιά: Παροξυσμός στην Παραλία με «sold out» 11 μέρες πριν τον αγώνα - Ετοιμάζεται... δεύτερη κερκίδα!
- Basket League: Το πρόγραμμα των πλέι οφ και των πλέι άουτ - Πότε ξεκινούν οι «αιώνιοι»