Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Γιατί έφυγε από την παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Τι έγινε την 1η Απριλίου

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Η ανακοίνωσή της για την αποχώρηση από την παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Οι παραστάσεις του “Sexy Laundry” ολοκληρώθηκαν.Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας και για τα συνεχόμενα sold out των τελευταίων μηνών . Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη θεατρική σεζόν.
?Sexy Laundry, της Michele Riml
Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος
#SexyLaundry #θεατροκαππα»

Αυτό ανέφερε η ανάρτηση στο facebook και βέβαια το αιφνιδιαστικό φινάλε των παραστάσεων προκάλεσε ερωτηματικά.

Στην παράσταση Sexy Laundry της Michele Riml, πρωταγωνιστούσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ωστόσο η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και έκανε λόγο για «ξέσπασμα οργής» προς το πρόσωπό της.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, συμπρωταγωνίστρια στην παράσταση μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, εξέδωσε, μέσω του δικηγόρου της, ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του θεάτρου Κάππα και του σκηνοθέτη κυρίου Παπαδόπουλου, αναφορικά με το τέλος των παραστάσεων του έργου με τίτλο “Sexy Laundry”, όπου συμμετείχα θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα: Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022. Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε όσο ασυμβίβαστοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας. Άλλωστε ως ενήλικες με καλή διάθεση, αυτό δεν θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out, που πρωταγωνιστούν μόνο δύο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική “χημεία”. Τη δική μου τη γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς της να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω. Δυστυχώς πολλές φορές η ενσυναίσθηση ή η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία…».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News