Νουρ Αλφαλάχ: Ποια είναι η 28χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο

O 81χρονος χολιγουντιανός σταρ, Αλ Πατσίνο έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή με την 28χρονη καλλονή, Νουρ Αλφαλάχ.

Η Αλφαλάχ προέρχεται από μια πλούσια αμερικανική οικογένεια από το Κουβέιτ, κάνει παρέα με διάσημους και ζάμπλουτους ενώ στο βιογραφικό των σχέσεων της φιγουράρει και ο 78χρονος Μικ Τζάγκερ.

Από τη ζωή της έχουν περάσει ο 60χρονος δισεκατομμυριούχος επενδυτής Νίκολας Μπέργκουεν ενώ την έχουν δει σε παρέα του 91χρονου Κλιντ Ίστουγουντ.

Σύμφωνα με το Page Six ο Πατσίνο και η Αλφαλάχ άρχισαν να βλέπονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Κυρίως βγαίνει ραντεβού με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους» έχουν αναφέρει.

Το ειδύλλιο του Πατσίνο με την Αλφαλάχ ήρθε δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Ισραηλινή ηθοποιό Μεϊτάλ Ντόχαν, η οποία είχε πρόβλημα με… την ηλικία! 

Ο Πατσίνο, πράγματι, έχει τρία παιδιά, μια κόρη 33 ετών και δίδυμα 21 ετών, με δύο από τις προηγούμενες συντρόφους του, την ηθοποιό Jan Tarrant και την επίσης ηθοποιό Beverly D’Angelo.Είχε επίσης σχέση σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Νονό», Ντάιαν Κίτον.

Ποια είναι η Νουρ Αλφαλάχ;

Εργάστηκε ως παραγωγός στη μικρού μήκους ταινία του 2019 La Petite Mort και στο τηλεοπτικό Short Brosa Nostra του 2018, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDb. Συμμετείχε επίσης ως μέλος του προσωπικού της Lynda Obst Productions. Κατάγεται ήδη απο πλούσια οικογένεια και μάλιστα, αναφέρουν πως ο Πατσίνο είναι μεγαλύτερος και απο τον πατέρα της.

Σπούδασε κινηματογράφο στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και αργότερα πήρε το μεταπτυχιακό της στην παραγωγή κινηματογράφου και τηλεόρασης από το UCLA.

Όπως φαίνεται, ο έρωτας, χρόνια δε κοιτά!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News