Τομ Χανκς: Η επανένωση με τον Γουίλσον και η περίφημη μπάλα από την ταινία «Ναυαγός»

Ο Τομ Χάνκς βρέθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου σε αγώνα μπέιζμπολ και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και Κλίβελαντ Γκάρντιανς.

Ο Χανκς μαζί με τον Γουίλσον θυμήθηκαν στιγμές από τη δραματική ταινία «Ναυαγός» κάτι, που άρεσε πολύ στους θαυμαστές όταν εντόπισαν την χαρακτηριστική μπάλα με το κόκκινο βαμμένο πρόσωπο.

Η μπάλα ήταν λίγο πολύ ένας βασικός «χαρακτήρας» στη ταινία του 2000, όταν ο χαρακτήρας του Χανκς, στέλεχος της FedEx, επιζεί από ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Στη συνέχεια, επιβιώνει σε ένα έρημο νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου ζει για τέσσερα χρόνια μόνος καθώς ο Γουίλσον αντιπροσωπεύει την ανάγκη για ανθρώπινη σύνδεση.

Αφού τελικά εκπονεί ένα σχέδιο επιστροφής στο σπίτι που περιλαμβάνει την κατασκευή μιας σχεδίας, ο Γουίλσον πέφτει στον ωκεανό. Όταν ο Χανκς επιστρέφει στο Μέμφις του Τενεσί, συνειδητοποιεί ότι τον κήρυξαν νεκρό και η κοπέλα του, Κέλλυ μετακόμισε με τον Λόβετ.

Ο Τομ Χανκς ήταν υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερου Ηθοποιού για τον ρόλο το 2001 αλλά έχασε από τον Ράσελ Κρόου στο Gladiator.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News